Welkom op onze website.

Plaatsbezoeken zijn weer toegelaten, weliswaar is iets bespreken tijdens een plaatsbezoek nogal lastig met de beperkende maatregels.
Iedereen dient zich nog steeds te organiseren rond tele- en afstandswerk, dus ook wij geven er de voorkeur aan om telefonisch contact met u te hebben, maar als de omstandigheden het vereisen mogen wij en u, beiden professionelen, elkaar ontmoeten met inachtname van de gekende hygiëneregels.
We nodigen u van harte uit op kantoor om in alle rust en veiligheid de details van uw overname te bespreken. Grasduin dus rustig door ons aanbod.
Als je iets interessants hebt gevonden, stuur ons een email.
Succes !

Er zijn dossiers die zeer discreet, op vraag van de verkoper(s) moeten behandeld worden. Hierover wordt alleen info gegeven nadat u een vertrouwelijkheidsdocument heeft gemaild. U vindt dit document hier NDA_2020_invulformulier.pdf of onderaan de infofiche bij "downloads" indien van toepassing op die specifieke overname of koop.

Het vertrouwelijksdocument volledig invullen en mailen is sowieso een goed idee. Uw vraag wordt veel herkenbaarder en de uitwisseling van informatie zal sneller verlopen. Trouwens, wij hechten veel waarde aan privacy, dus de gegevens die u ons meedeelt worden intern gehouden en uitsluitend gebruikt in functie van uw overnamevraag.

Be Happy - Be Proud
Eet & Leef gezond

Vragen over de Handelshuurlening ???
Vlaanderen https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/handelshuurlening
Brussel https://economie-werk.brussels/handelshuurlening

Vragen over plaatsbezoeken Corona ?
Richtlijnen_aan_bewoners_voorafgaand_aan_plaatsbezoek.pdf
Richtlijnen_kandidaat.pdf
Specifieke_regels_voor_bezoeken_aan_panden.pdf

Facebook