All-in kantoor om te kunnen thuiswerken ?

Kantoor voor € 250

Middelmolenlaan 175, 2000 Antwerpen
Ref: BNOco

Omschrijving

U betaalt te veel voor uw kantoor en ervaart meer en meer dat dit een overbodige overheadkost is geworden ? Vindt u het moeilijk om uw thuiswerk of dat van uw medewerkers te organiseren ? Was u vaak op de baan en koppelde u uw administratie en agenda aan een leuke pitstop ?
Vele bedrijven hebben een nieuwe mobiele werknemer gecreëerd die niet altijd een kantoor nodig heeft maar wel een professionele werkomgeving met o.a. vergaderzalen, postverwerking en administratieve ondersteuning.
“The Factorie” businesscenter heeft éénpersoons-kantoorunits, een volwaardig alternatief om geconcentreerd en ongestoord te kunnen thuiswerken.
Het Businesscentrum is 1000 m² groot; de units zijn 2,5m op 2,5m en afsluitbaar met hoge wanden van 180 cm.
In onze kantoren is het absoluut veilig werken met een geforceerde ventilatie, brede gangen en een ruime lobby met diverse lounge-werkstations.
Er is gratis internet (Lan & Wifi), parking, koffie,vergaderzalen,post verwerking en 24/7 toegang met persoonlijke badges, De "huur"prijs is all-in, inclusief energie.
Huurprijzen zijn op maat, in functie van uw behoefte, vanaf 250 €
Prijs € 250,00
Maandelijks € 450,00
Inbegrepen Gebruik business faciliteiten, verzekering, onroerende voorheffing, All in (minder mag ook ? vanaf 90€...) (ex BTW)
Vrij op onmiddellijk
Renovatieplicht Niet ingegeven

Panden in de buurt